Добре дошли! Моля, идентифицирайте се със съществуващ или нов профил - заслужава си!

Лични данни

КОПИЛИНК ЕООД пази Вашата конфиденциалност 

КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg; katun.bg ) учтиво Ви информира за  политиките и практиките си относно личните данни и възможностите да избирате начина, по който се събира и използва вашата лична информация онлайн. Вие може да посещавате нашите web сайтове , без да е необходимо да се легитимирате или да давате каквато и да било лична информация. 
Препратки към Web сайтове, които не принадлежат на КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg; www.katun.bg ) 
Web сайтовете на КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg, www.katun.bg) могат да предоставят препратки към трети Web сайтове за ваше улеснение и информация. Ако използвате тези препратки, вие ще излезете от сайтoвете на КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg, www.katun.bg ). Ние не контролираме тези сайтове, нито техните практики за конфиденциалност, които може да се различават от тези на КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg ; www.katun.bg) . Ние не налагаме Web сайтовете на други компании. Декларацията за конфиденциалност на КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg; www.katun.bg ) не се отнася за личните данни, които споделяте с трети лица. Препоръчваме ви да прегледате политиката за конфиденциалност на всяка компания, преди да изпращате лична информация.
 
Тази декларация за конфиденциалност се отнася за личната информация, събирането на нелични данни и цялостната статистика. КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg; www.katun.bg ) използва личната информация, за да разбере по-добре вашите нужди и интереси и да ви предостави по-добри услуги. Когато решите да ни предоставите лична информация, можете да бъдете сигурни, че тя ще се бъде използвана само с цел отношенията ви на клиент към КОПИЛИНК ( www.copy.bg; www.copylink.bg ; www.katun.bg). Ние се отнасяме сериозно към вашето доверие. Ние не продаваме и не отдаваме под наем или на лизинг вашата лична информация на трети лица. 
В сайта ни можете да поръчате продукти и услуги, да поискате информация, да се абонирате за информационни бюлетини или ръководства за експлоатация и поддръжка, да се регистрирате за допълнителни удобства. Информацията, която ни предоставяте , може да включва име, адрес, телефонен номер, e-mail адрес, потребителско име и парола, трудова заетост и предишна работа. Предоставянето на тази тази информация е по желание. 
С цел персонализиране на нашите Web сайтове, услуги и комуникации и подобряване на продуктите и услугите ни, можем също така да ви помолим за информация относно вашите лични и професионални интереси, местоположение и опит с нашите продукти и услуги. Предоставянето на тази допълнителна информация е по желание.
 
Вашият избор
КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg ; katun.bg) ви дава избор да получавате разнообразна информация, която допълва нашите продукти и услуги. Можете да се абонирате да получавате маркетингова или специфична продуктова информация за продуктите и услугите, които предлагаме. Комуникацията в рамките на КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg; www.katun.bg ) може да включва информация за нови продукти, специални оферти или покана за участие в пазарно проучване. Ние ви даваме избор къде да получавате тези комуникационни материали. Това може да става по пощата, email или телефон.
 
Защита на вашата информация 
КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg; katun.bg ) зашитава вашата информация. За да предотврати неоторизиран достъп или разкриване на данни и да поддържа сигурност на информацията и правилната й употреба, КОПИЛИНК.( www.copy.bg; www.copylink.bg; www.katun.bg) разполага с необходимите способи и процедури, за да пази информацията, която изисква.
 
Някои данни, които са ни необходими:
 
*Адрес
за извършване на доставката, както и за изпращане на фактури.
 
*E-mail
за потвърждаване на поръчката и датата на доставка. След като се регистрирате, 
ако пожелаете, може да се абонирате за получаване по актуална информация за нашите промоции.
 
*Телефон
за потвърждаване на поръчка и в случай на проблем с наличностите или доставката.
 
Свържете се с нас 
Ние ценим вашето мнение. Ако имате коментари или въпроси свържете те се с нас на:
 
 
тел.      0700 17 202 за цялата страна  , (02)9625228  , (02)9625939 , (02)9621421 , 
факс (02)9621428 или на 
e-mail: info@copylink.bg

Уебсайт от M6 Solutions.