Добре дошли! Моля, идентифицирайте се със съществуващ или нов профил - заслужава си!

Условия за ползване

Добре е да знаете, преди да използвате kancelaria.copy.bg

kancelaria.copy.bg е уебсайт на фирма Копилинк ЕООД. Той е ориентиран както към нашите партньори, така и към клиенти на дребно. На страниците на нашия уебсайт има възможност за поръчка на богат набор от канцеларски материали, хартии и хартиени изделия, офис принадлежности за бюро, организация и архивиране, пишещи и коригиращи пособия, средства за презентация и други.

Цени

Всички цени на kancelaria.copy.bg са без начислен ДДС.  За повече информация или заявка за преференциални условия се свържете с нас на 0700 17 202  или използвайте формата за контакт.

Плащане

- В брой, при получаване на стоката

За доставки в София – заплаща се на служителя на Копилинк ЕООД, който Ви доставя стоката

За доставки извън София – заплаща се на куриера, който Ви доставя стоката (наложен платеж). Забележка: Моля да имате предвид, че опцията за плащане “В брой” за пратки в страната е възможна само, ако:

Ние можем да намерим куриерска фирма, която доставя на посочения от Вас адрес за доставка

Същата куриерска фирма работи с този начин на плащане “В брой с наложен платеж”

 

- Банков превод

Поръчка

Можете или да се регистрирате и да поръчате директно чрез сайта, или да се свържете с нас на
телефон: 070017202 (за цялата страна на цената на един градски разговор)
(02) 962 59 39      , (02) 962 52 28
Факс: (02) 962 14 28
e-mail: sales(at)copy.bg
Ако поръчвате директно през сайта, направете следното:
Регистрирайте се, като дадете всички необходими данни – име на фирма (ако представлявате такава), лице за контакт, адрес за доставка, телефон, e-mail, данни за фактура;
Изберете продукта, който искате да закупите посредством активната търсачка в горната част на сайта или менюто с категории и филтър по производител и цена в дясно. Когато откриете желания от вас артикул, изберете желаната бройка за поръчка натиснете бутона „КУПИ”. След като поръчате по този начин всичките необходими за вас артикули, кликнете върху вашата потреителска кошница горе в дясно и отидете на "плащане". Следвайте инструкциите. Всички допълнителни уточнения впишете в някое от полетата за допълнителна информация.
След като направите своята поръчка, наш служител ще се сърже с вас за потвърждаването й;
 
Плащането може да бъде извършено по банков път с платежно нареждане, в брой на територията на някой от нашите офиси или с наложен платеж при доставката на стоката;
Доставката на продуктите от kancelaria.copy.bg е подробно описана тук.
 
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА ПИТАТЕ, АКО СРЕЩАТЕ ТРУДНОСТИ ПРИ ПОРЪЧКАТА. ОБАДЕТЕ СЕ НА: 070017202 (за цялата страна на цената на един градски разговор)             (02)9625228      ,             (02)9625939      ,             (02)9621421      , факс (02)9621428, e-mail: sales@copy.bg.
 
 
Всички материали на сайта са защитени от Закона за авторското право. 
 
Вие имате право да разглеждате материалите на този сайт, при условие, 
че запазите всичките авторски права. Употребата на друго място на материалите, 
намиращи се на сайта е абсолютно забранено без изричното писмено съгласие на Копилинк ЕООД или на съответния притежател на тези авторски права.
 

Уебсайт от M6 Solutions.